به گزارش مشرق، گاریز ماهی کوچکی در اندازه ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر یا بیشتر، با خارهای نسبتا زیادی است که با ابزارهایی مانند مشتا (Moushta) یا حدر(Hadr) توسط هرمزگانیها صید میشود. صید ماهی گاریز که از نیمه تیر در آبهای این استان به صورت سنتی و با استفاده از تور آغاز شده تا اوایل آبان امسال ادامه دارد. این ماهی با وجود داشتن جثهای کوچک، اما پر طرفدار است. به گفته متخصصان و کارشناسان امور تغذیه مصرف آن نه تنها برای افراد دچار چربی خون بالا مضر نیست، بلکه باعث کاهش کلسترول بد خون هم میشود، چون سرشار از امگا ۳ است و به واسطۀ داشتن خاصیت ضد التهابیاش باعث بهبود عملکرد قلب میشود و در کنترل و پیشگیری بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، انواع سرطانها و بیماریهای سیستم عصبی موثر است.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 5
- در انتظار بررسی: 1
- غیر قابل انتشار: 0
-
شبیه ماهی کیلکا در شماله.ماهی اونقدر گرونه که دیگه یه غذای لوکسه. کنسرو 200 گرمی 60 هزار تومن. یعنی کیلویی 300 هزار تومن برای ماهی مفت از دریا گرفته!
-
ما بوشهری ها به این چاهی می گوئیم ماهی( بیا )
-
مثل ماهی کیلکا مازندران میمونه فقط کمی بزرگ تر
-
ماهی فقط به صورت تن یا فیله ماهی به صورت درسته هم استخون داره و هم غیر بهداشتی
-
سلام دوست عزیز نا امید شدم ازت مقاله رو بهتر بخون
-